Szülői fórum

Szülői fórum

A Villamosmérnöki és Informatikai Kar a frissen felvett elsőéves hallgatóknak, szüleiknek és hozzátartozóiknak tájékoztató szülői fórumot szervez. A fórumot a Kar két időpontban is megtartja, az érdeklődők választhatnak, melyiken kívánnak részt venni: 2023. augusztus 25-én (pénteken) 16-18h-ig online formában, 2023. augusztus 27-én (vasárnap) 11-13h-ig pedig személyes jelenléttel – utóbbi időpont szándékosan az elsőéves hallgatók kollégiumi beköltözésének napjára esik. Az online formában tartott tájékoztatót egy youtube csatornán tudják követni, esetleges kérdéseiket a csatorna csevegés (chat) mezőjében írásban tudják feltenni. Ezeket a prezentáció végén azonnal (még az élő közvetítésben) megválaszoljuk.

A szülői fórum résztvevőitől előzetes regisztrációt kérünk. Kérjük, hogy részvételi szándékukat előzetesen jelezzék az erre szolgáló űrlapon. A pénteki időpontra regisztrált szülők számára emailben küldjük el az online tájékoztató belépési adatait. A vasárnapi fórum helyszíne a BME Q épület Q-I előadója (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2. – részletesebben ld.: elérhetőség). A fórum hasznos információkkal, tanácsokkal segíti a gólyákat és családjukat az egyetemi életbe való zökkenőmentes beilleszkedésben, eligazít a felsőoktatás törvényi és egyetemi belső előírásaiban, tapasztalati tanácsokat ad a tanulmányok sikeres teljesítéséhez. Feltétlenül ajánljuk, hogy vegyenek részt az egyik tájékoztatón, ahol esetleges kérdéseiket is feltehetik a Kar vezetőinek.

Csatlakozni az online fórumhoz ezen a linken tudnak. (Kérjük, hogy lehetőleg az esemény előtt emailben megkapott ugyanezen linkkel lépjenek be, mivel ha kezdéskor sokan egyszerre indítják a honlapról a belépést, a honlap le fog lassulni a nagyszámú hozzáférés miatt.)

Az elhangzott előadás anyaga letölthető innen.